Proef Polyhymnia op 13 april

Ben je wezen kijken bij de jaaruitvoering van Polyhymnia of heb je de fantastische foto’s langs zien komen en denk je, dat lijkt mij ook een leuke (en smaakvolle) hobby?!
Woensdag 13 april is er de mogelijkheid om te proeven aan de verschillende onderdelen van Polyhymnia! Binnen drie kwartier kunnen alle kinderen uit de groepen 1 t/m 6 van de basisschool ervaren hoe het is om te trommelen bij de slagwerkgroep, te blazen bij de fanfare en te dansen bij de majorettegroep. En dat is nog niet alles, in het laatste kwartier ervaar je hoe het is om op te treden voor publiek! Alle ouders willen dit optreden natuurlijk graag zien en zullen waarschijnlijk een uitzinnig publiek vormen.
Je hoeft je niet aan te melden voor deze gratis workshop. Als je interesse hebt, kun je 13 april gewoon naar binnen lopen in ons clubgebouw (Kroonplein 68 in de kelder van het Kulturhus). De workshop duurt van 14.00 – 15.00 uur, neem je vriendjes en vriendinnetjes vooral mee en nodig je ouders uit voor het laatste kwartier! Dit gaat een geweldige middag worden die vast naar meer zal smaken.