Donateursactie Polyhymnia met extra betaalopties

Van donderdag 24 juni t/m vrijdag 2 juli staat de donateursactie van Polyhymnia gepland. Dit jaar zullen de leden weer langs alle deuren in Lemelerveld gaan om het donateursgeld en de vrije giften op te halen. Daarbij begrijpen wij dat steeds minder mensen contant geld in huis hebben. Dit jaar is het daarom ook mogelijk om te betalen via de QR-code, welke de leden bij zich zullen hebben als zij langs de deuren gaan. Zo kunt u uw bijdrage makkelijk overmaken.

Wanneer u dat wilt, kunnen wij het u voor volgend jaar nog makkelijker maken. De leden zullen dit jaar namelijk een flyer meenemen welke u in kunt vullen om daarmee toestemming te geven voor een doorlopende automatische incasso. Als u deze invult en meegeeft aan het lid dat voor uw deur staat, komen wij volgend jaar niet opnieuw aan de deur maar zal het donateursbedrag dan automatisch van uw bankrekening afgeschreven worden. Voor dit jaar is dan nog wel het verzoek om het bedrag contant of via de QR-code te betalen.

Wij hopen op deze manier onze donateursactie weer tot een succes te kunnen maken. Uw geld zal zeer goed besteed worden aan onze jeugdopleiding. Na de donateursactie gaan wij allereerst vakantie vieren, daarna zullen wij ook snel weer muzikaal van ons laten horen!