Jeugdkorps Polyhymnia is er klaar voor!

Afgelopen donderdagavond heeft het jeugdkorps van muziekvereniging Polyhymnia laten zien dat ze zich als volwassen mensen gedragen! In weer en wind is er geëxerceerd ter voorbereiding op de rondgang van zondag 13 september aanstaande. Het jeugdkorps zal dan samen met de voltallige vereniging eindelijk hun nieuwe uniformen presenteren. Na de rondgang zal er een concert zijn op het Kroonplein van Lemelerveld verzorgd worden, waaraan ook het jeugdkorps zal deelnemen. Afgelopen donderdag werden de tips en trucs voor op straat nog eens doorgenomen en zijn er letterlijk en figuurlijk weer grote stappen vooruit gezet.
Het concert op 13 september is een alternatief voor de jaarlijkse uitvoering welke begin dit jaar al plaats zou vinden, maar logischerwijs geen doorgang kon vinden. Nu er weer ruimte is om muziek te maken grijpt de vereniging haar kans en presenteert daarmee meteen haar volledig nieuwe uniform.
De rondgang door het dorp is van 16.00 tot 17.00 uur en het concert op het Kroonplein zal om 18.00 starten en zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Van 17.00 tot 18.00 uur zal dansgroep studio SES uit Dalfsen het podium benutten om haar kunsten te vertonen als onderdeel van de Week van de Amateurkunst. Restaurant Reimink zal zorgen voor de inwendige mens en met elkaar moeten we zorgen dat we de regels, zoals ze er zijn, respecteren. Dan zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie muzikale namiddag! Graag tot dan…….