Bijna is het zover de presentatie van de nieuwe uniformen

Zoals reeds eerder gezegd, zijn de muzikanten en de majorettes van muziekvereniging Polyhymnia volledig in een nieuw jasje gestoken. Helaas was het tot nu toe nog niet mogelijk om dit te presenteren.

De eerste activiteit in het nieuwe uniform zal een rondgang door het dorp zijn en wel op zondag 13 september. Hierbij zullen onder andere de Brugstede en het Anker worden bezocht. De rondgang zal plaats vinden van 16.00 tot 17.00 uur en zal opgevolgd worden door muziek op het (Kroon)plein van 18.00 tot 19.30 uur. Dit zal hiermee een onderdeel zijn van de vele activiteiten die georganiseerd worden in de gemeente Dalfsen tijdens de Week van de Amateurkunst welke van 12 t/m 19 september gepland staat.

Deze zondag (13 sept) zal er om 17.00 uur ook nog een show zijn van dansgroep Studio SES uit Dalfsen. Tijdens het concert en de show van de dansgroep kunnen de bezoekers naast de muziek en show genieten van een lekker drankje op het terras van restaurant Reimink. Zowel de rondgang door het dorp als “muziek op het plein” vinden plaats met inachtneming van de geldende regels in verband met het coronavirus. De muziekvereniging is blij en trots dat ze haar nieuwe uniform (eindelijk) kan laten zien aan iedereen die hiervan wil genieten. Zij zien u graag tijdens de rondgang door het dorp of het concertje op het Kroonplein.